Érik a sárgabarack anyukám kertjében is.
És lekvárt még soha nem főztem belőle. Ma délután ezt is kipróbáltam. Persze cukor nélkül, csak a tiszta gyümölcsből. A mézédes barack savanykás lekvárrá főtt. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém :)
Tiszta gyümölcsből, tiszta lekvár.
Jó lesz ez majd télen joghurtba keverve, mézzel édesítve!
No és mi jutott eszembe még a sárgabarackról?
Hát persze hogy a szappanfőzés!
Amint hazatérek a nyaralásból, nekiállok barackos szappant gyártani, és beszámolok róla.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
wow, ez tetszik: barackos szappan. A lekvárod meg bizti jó, már csak azért is, mert a tied:)
Megjegyzés küldése
http://arokszallasiedit.hu/