A szappanfőzés lehet munka, lehet hobbi, nálam SZENVEDÉLY

.
2011. ápr. 15.

Kísérleti nyúl



Húsvét táján inkább a húsvéti nyúl jut az ember eszébe. Nekem mégis a kísérleti nyúl. Mert ha úgy vesszük, én vagyok a saját magam, saját szappanjaim kísérleti nyula (KNY). Magamon tesztelek mindent, amit készítek. Teszem ezt a legnagyobb örömmel.
Egy igazi KNY-al ellentétben nem kell ketrecben várnom sorsomra, a kísérlet ideje alatt szabadon jöhetek-mehetek. Nem kell aggódnom, mi vár rám, mindig tudom mi lesz a következő kísérleti anyag, és a legrettenetesebb mellékhatás az, ha kicsit szárazabb lesz a bőröm. De mint szappanos KNY örömmel jelenthetem, az ez eset nemigen jellemző, inkább pozitív tapasztalataim vannak.
A kísérletben való hősies részvétel jutalma a sikerélmény, ha egy új szappanrecept kiállja a próbát, és a szappan átmegy a teszten, azaz valaki rábólint, és azt mondja, igen, ez egy jóféle-jófajta, szeretjük.
Ez azén igazi örömöm, jutalmam, ajándékom.

4 megjegyzés:

Bodzás Vendégház írta...

Vagyunk így egypáran:))))

Árokszállási Edit írta...

:))

Névtelen írta...

Olyan jó látni, hogy valaki azt csinálja amit szeret és kitartó és élvezi...:)! Gratulálok, remélem hamarosan hivatalos is lesz, úgy ahogy szeretnéd. Tényleg fontos a tisztaság az üzletben is!
Szaniszló-Szabó Zsuzsa

Árokszállási Edit írta...

köszönöm Zsuzsi!

Megjegyzés küldése

http://arokszallasiedit.hu/